Tags: , , , , , , , | Categories: Haber Posted by Editorial on 02.07.2011 00:23 | Yorumlar (0)

Türkiye'de irili, ufaklı bir çok hosting firmasının sırtını dayadığı WHMCS otomasyon ürünü için Türkçe yazılmuş çok güzel bir kaynağı siz okuyucularımızla paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Hasan ŞENTÜRK'ün yazmış olduğu ve Pusula Yayıncılık'tan çıkan "WHMCS - Web Hosting Manager Complete Solution" adlı eser. Hosting sektörün'e yönelik yayınlardan bildiğimiz kadarı ile ilk yayın. Kitap içeriğini inceleme fırsatımız henüz olmadı fakat bir sipariş verdik. Sizde WHMCS kullanıyorsanız tavsiye edebileceğimiz ender eserlerden bir tanesi.

Hasan ŞENTÜRK'e emeği ve bu çalışmasından dolayı tebriklerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tanıtım Bülteninden

"Onu biliyorum da, bu nedir?" Neredeyse her gün yenilenmekte olan internet dünyasında bu cümleyi çok sık duyar olduk bu aralar.

WHMCS, hosting, domain satışı ve ticareti ile ilgilenmek isteyenlerin işini epey kolaylaştıran, müşteri ve firmanın iş yükünü azaltan bir yazılımdır. Piyasaya sürüldüğü 2005 yılından itibaren büyük ilgi gören WHMCS, gücünü aldığı PHP ve MySQL ikilisinin de süratle büyümesi ile bilişim şirketleri için eşsiz bir otomasyon haline geldi.

WHMCS, yukarıda bahsettiğimiz iş alanlarında faaliyetlerde bulunan şahıs ya da kurumların internet üzerinden bu işleri gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacakları her şeye sahiptir. Peki, nedir bunlar? Başlıcaları:

- Güçlü ve esnek ödeme ve müşteri yönetim sistemi,
- Destek talep sistemi ile tam e-posta desteği,
- Otomatik hesap oluşturma, durdurma ve kapatma,
- Ödeme izleme, hesap geçmişi ve istatistik raporları,
- Çoklu müşteri alanı ve e-posta desteği,
- Template sistemi ile % 100 düzenlenebilir müşteri alanı.

Bu kadar eşsiz bir kaynak ve büyük müşteri kitlesine sahip bir otomasyon hakkında neden yeterli bilgi yok? Forum sitelerine göz atın, WHMCS hakkındaki soruları taratın ve sonuçları inceleyin. Kaç soruya net bir cevap verilmiş? Kaç soru cevaplanmış? Çok az olduğunu görünce şaşırmayın!

İşte bu kitabın iddiası bütün sorularınızı yanıtlamaktır! Kitabın amacı ise herkesi bu işi yapmaya itmek değil, sadece bu alanda anlaşılabilir bir kaynak olmasını sağlamak. İstediklerinizi bulabilmeniz dileğiyle!

- Web Hizmetleri
- WHMCS Nedir?
- Sistem Kurulumu
- Setup Ayarları
- Araçlar
- Veri Raporları
- Destek
- Muhasebe
- Siparişler
- Müşteriler
- WHMCS Yardım
- Ana İşlemler
- Geliştirme Araçları
- WHMCS Sözlüğü

İdefix ile satın al

kitapyurdu.com ile satın al

Yorum ekle




biuquote
  • Yorum
  • Canlı önizleme
Loading