Tags: , , , | Categories: Domain Posted by Editorial on 16.09.2014 19:26 | Yorumlar (0)

Bünyesinde barındırdığı 350.000+’e yakın aktif alan adı ile ,alan adı sektöründe yenilikçi çözümler üreten Natro Web Hosting , Akıllı Alan adı Sorgulama Sistemi’ni müşterilerinin hizmetine sundu.

Türkiye’de ilk olarak Natro Web Hosting tarafından sunulan bu sistem alan adı kullanıcılarının, web projeleri için en iyi alan adını kaydetmelerine olanak sağlayacak.

Yeni Natro Akıllı Alan adı Sorgulama Sistemi ,Natro.com üzerinden web projeleriniz için en iyi alan adını kaydetmenize olanak sağlar. Web projeleriniz için en ideal alan adı başkası tarafından alınmış olduğunda, size bu alan adını kaydetmenize olanak sağlayan ya da bu alan adı yerine kaydedebileceğiniz en iyi alternatifi sizlere uzantı ve anahtar kelime bazında sunan sistem, Türkiye’de ilk ve tek olarak Natro.com tarafından sunulmaktadır.

Akıllı Alan adı Sorgulama Sistemi Nasıl Çalışır ?

Projeniz için en ideal olduğunu düşündüğünüz ve natro.com üzerinden arattığınız alan adı başkası tarafından alınmış olduğunda , sistem size o alan adı ile ilgili uzantı ve anahtar kelime bazında en iyi alternatifleri sunar.
(Örn : Com,Net,Org) Ayrıca ilgili alan adı ,alanadları.com üzerinde, alan adı sahibi tarafından satılığa çıkarılmışsa, bu alan adını hakkında sizi bilgilendirir ve alan adını kaydedebilmeniz için aracılık eder .

Son olarak da aratmış olduğunuz “.com” ve “.net” alan adlarının süresinin bitim tarihi hakkında sizi bilgilendirerek backoder (Ön Sipariş) yapmanıza ve alan adı mülkiyetinin tarafınıza geçmesine olanak tanır. Sizde en web projenize uygun , en iyi alan adını kaydetmek için natro.com üzerinden sorgulama yapabilirsiniz

Yorum ekle




biuquote
  • Yorum
  • Canlı önizleme
Loading